Povestea Zitei – operație minim invazivă acalazie

Captura-de-ecran-din-2022-10-19-la-05.10.42-1200x1000.jpg

Buna dragi cititori😊
Am fost depistata de acalazie in Ianuarie in Anglia si cum nu puteam face operatia acolo, am decis sa vin in tara pentru a o face. Ajunsa in tara am plecat la Cluj eu fiind din Satu Mare (4drumuri la Cluj) ca poi sa aflu ca de fapt ei nu fac operatia doar balon, am fost diaperata dar nu numai din cauza ca nu imi faceau operatia dar si din cauza ca mi s-a spus ca la Cluj nu se face operatia respectiva(POEM)numai la clinica privata,asta a fost prea de tot si nu stiam ce sa fac.

Am vb cu mama mea, ne-am tot gandit ,razgandit si intr o seara maica-mea s-a pus sa scrie la mai multi doctori despre problema mea si cerea ajutor.Eu nu am stiut pana in momentul cand unul dintre doctori  a raspuns (Dr Matei Gabriel).

Am fost amandoua foarte surprinse cand dansul ne-a raspuns la 4 dimineața. Si uite asa am intrat in legatura cu dansul. Foarte amabil ,mi-a cerut sa-I trimit toate testele pe mail si a 2 a zi am primit raspunsul ca DA se poate face operatia laporoscopica Heller.Am fost super bucuroasa  dar acum mai aveam un hop si anume bani,dar Dumnezeu este mare si s a rezolvat problema rapid si in 2 saptamani eram pe drum la București.

Ajunsa la clinica am fost primita foarte frumos ,incepand de la secretariat pana la tot cadrul medical.Am fost dusa la sala de operatii in acea zi si bineînțeles OPERATIA ,O REUSITA.
A 2 a zi dimineata am fost vizitata de domnul doctor Matei si m-a intrebat cum ma simt, bineînțeles ca ma simteam bine dar la cat de buimacita eram uitasem complet de ce eram Internata si cand dansul a iesit din salon ma gandeam ca nici macar nu i-am multumit pentru ceea ce a facut pentru mine.

In definitiv dansul mi a salvat viata.Ma chinuiam de 1 an de zile cu mancatul, slabisem zeci de kg si eu am spus  un mare multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine.

Dar apoi a revenit sa-mi spuna indicatiile si ce sa fac mai departe pentru o recuperare  usoara si uite ca am putut sa I multumesc frumos de aceasta data si cu aceasta ocazie doresc sa multumesc tot personalului de la clinica incepand cu domnul Doctor Matei Gabriel, doamnei Doctor anestezist cat si asistentelor, infirmierelor si secretarei.

Sunteti de nota 10*si sunt foarte bucuroasa ca avem medici buni si spun asta in comparatie cu cei din Anglia care daca nu ar avea aparatura si medici din extern nu ar sti nimic .Deci inca o data mii de multumiri si Doamne ajuta la toata lumea.Recomand cu incredere 😊🙏


  Un comentariu

  • Abu Yousef Camelia

   24 oct. 2022 at 21:49

   Buna seara
   Ma numesc Yousef Camelia
   Am aceiasi problema cu fata mea ,am scris si pe messenger dlui dr si doresc din suflet sa mi raspunda
   Noi traim in Iordania ,dar am pleca imediat in Rom ,daca intram in legatura cu dmnul dr

   Răspunde

  Lăsați un comentariu

  Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


  Dr. Gabriel Matei

  Medic primar chirurgie generală
  Competență în chirurgia laparoscopică avansată.

  © 2022 Dr. Gabriel Matei