Buna ziua!

Mă numesc Cornelia V., am 45 ani și am suferit de acalazia cardiei. Apun ca am suferit pentru ca între timp am luat hotărârea de a mă opera și ceea ce devenise o presiune zilnică și o neputința a dispărut ca prin minune după operație.

Și nu, nu greșesc când spun minune. Pentru ca pentru mine este o minune faptul ca mâinile și cunoștințele unui om pot sa te scoată din intuneric si sa îți aducă din nou lumina în viață.

Va mulțumesc din suflet doctor Gabriel Matei pentru ca ați adus lumina în viață mea și o sa mă rog pentru dumneavoastră ca om și ca doctor sa aveți puterea de a aduce lumina și în viață altor oameni!

O sa povestesc în câteva cuvinte despre operație.

Probabil ca cei ce vor citi aceste rânduri știu ce înseamnă aceasta boală.. știu ca unora nu li se pare mare lucru , dar pentru cei ce sunt în aceasta situație e o lupta zilnică de a se putea hrăni efectiv, de a nu se sufoca cu mâncarea sau saliva în somn, de a putea fi un om normal și de a spera ca azi o sa fie mai bine. Dar nu o sa fie mai bine—e doar o amăgire.

Am citit mult, am tot citit și pana la urma am hotărât sa  fac operația de miotomie Heller laparoscopica cu funoplicatura.

Pe domnul doctor l-am descoperit pe internet, am văzut și am citit despre dansul și despre operație, și l-am contactat.

A fost promt, hotărât și sigur în tot ceea ce am discutat și hotărârea lui ca va fi bine mi-a dat încredere sa merg mai departe cu operatia .

Au trecut 2 luni  de la operatie , am trecut peste perioada de regim si astazi pot spune ca mananc normal,da normal si sunt perfect contienta de ceea ce spun , nu amagesc pe nimeni pt ca nu as indrazni sa fac asa ceva .

Eu sunt o reusita a acestei operalii  si sper in cat mai multe minuni ale domnului doctor .

Va multumesc inca  o data si asa cum  a spus  un fost pacient al dumneavoastra spun si eu ca , singurul  meu  regret  e  ca  nu  m- am  operat  mai repede . 

Dar probabil ca fiecare lucru are un timp al  sau si un om minunat ca sa i-l indeplineasca .
Pentru domnul doctor tot respectul si pt  toti pacientii săi încredere în reușită.

 

Interviu Dr. Gabriel Matei despre acalazia esofagiana

 

 


  Lăsați un comentariu

  Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


  Dr. Gabriel Matei

  Medic primar chirurgie generală
  Competență în chirurgia laparoscopică avansată.

  © 2023 Dr. Gabriel Matei